Suroviny: vanilková a čokoládová zmrzlina, 100 g BOHEMILK smetany ke šlehání, 1 balíček vanilkového cukru, 200 ml studené kávy, kávový prášek, 2 lžíce kávového likéru, 4 malé čokolády.
Ušleháme do tuha smetanu s vanilkovým cukrem a naplníme ji do zdobicího sáčku s hvězdicovým tvořítkem. Zmrzlinu dáme do sklenic a zalijeme ji připravenou kávou. Sklenici ozdobíme šlehačkou a posypeme kávovým práškem. Podle chuti dozdobíme čokoládou a kávovým likérem. Ihned podáváme.
Suroviny: čokoládová zmrzlina, 250 ml BOHEMILK plnotučného mléka, BOHEMILK smetana ke šlehání, čokoládová poleva, lístky máty (meduňky) na ozdobu
(1 porce)
Do mixéru nalijte vyhlazené plnotučné mléko BOHEMILK, pak doplňte čokoládovou zmrzlinu. Všechny suroviny rozmixujte a hotový nápoj přelijte do vyšší průhledné sklenice a ozdobte šlehačkou BOHEMILK, čokoládovou polevou a lístky máty nebo meduňky.
Dle chuti můžete použít místo čokoládové zmrzliny jinou mléčnou zmrzlinu, dozdobit např. čerstvým ovocem a vytvořit každý den jiné variace osvěžujícího koktejlu.